JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 19.
Névnaposok – Emma2024. április 19.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Smoothjazz Dalverseny Felhívás

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata, a Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. és a Zuglói Smooth Jazz Klub dalverseny pályázatot hirdet magyar jazz előadók számára “Smooth Jazz Klub” témakörben.

A dalok lehetnek instumentálisak és vokálisak egyaránt, stílusukat illetően a jazz muzsika bármely irányzata szerint készülhetnek. A dalok témája egy jazz klub hangulata, élete, az esetlegesen ott szövődő emberi kapcsolatok , érzések.

A versenyre olyan saját szerzeményű felvételekkel lehet nevezni, amelyek korábban kereskedelmi forgalomba még nem kerültek.

Egy előadó maximum 3 dallal pályázhat.

Nevezési díj nincs!

 

A dalverseny első díja 250.000.-Ft, második díja 100.000.-Ft, harmadik díja pedig 50.000.-FT.

 

Terveink szerint a legjobb 10 felvétel szerepelni fog, egy a szervezők által kiadandó “Smooth Jazz Klub” című válogatás lemezen.

A jelentkező hozzájárul dalának a kiadandó hanghordozón való esetleges szerepeltetéséhez és tudomásul veszi, hogy a a kiírókat a szerzői jogdíj megfizetésén kívül, további kötelezettség nem terheli.

A döntést a dalversenyt kiírók képviselői és a meghívott szakmai zsűri együttesen hozzák meg.

Jelentkezni postai úton, vagy e-mailen a pályázási szándék bejelentésével, a pályázó kontaktszemély elérhetőségének  megadásával (név, cím, telefon, e-mail) lehet.

Postacím: Zuglói Cserepes Kulturális Non-profit Kft. 1145 Budapest Vezér u. 28/b.

E-mail cím: info@cserepeshaz.hu

A jelentkezésben fel kell tüntetni az előadó(k) nevét (hangszer megjelölésével), rövid bemutatásukat, valamint a beküldendő hanganyag adatait (címe, szerző(k)). A zeneszámokat és képeket egy cd-re kiírva kérjük a postacímre megküldeni, vagy személyesen átadni.

 

Jelentkezési határidő: 2013. február 15.

 

Eredményhirdetés: 2013. február 22. A Zuglói Smooth Jazz Klub 4. Születésnapi koncertje

 

A dalverseny nyertese egy zuglói önkormányzati rendezvényen térítésmentesen fellép.

Vissza a hírekhez