JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Névnaposok – Márk2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Exkluzív miniinterjú Zolberttel

Smooth jazz rovatvezetőnk nagy dobásra készül!

zolbert-1.jpg


1) 2014. május 17-én megnyerted a VII. Jazzy Dalversenyt... Annak mi lett a következménye? Díjeső?

A dalverseny győzelemmel stúdióidő, rádiószpotok és fellépési lehetőség járt, ugyanakkor sok munkát is hozott a fődíj, idén nyáron sikerült sokfelé eljutni a produkcióval, ezek közül talán a VeszprémFest-es koncertre vagyok a legbüszkébb, ahol a The Brand New Heavies előzenekaraként játszhattam zenésztársaimmal.


2) Akkor sorold, hogy melyikből, mikor lett valóság? A stúdióidőt sikerült felhasználnod? Lesz Zolbert CD?

A stúdióidő abszolút aktuális téma, hiszen jelenleg készül a debütáló nagylemezem, mely összesen 11 saját dalt fog tartalmazni. Jelenleg a dalok hangszerelése zajlik, jövő héten elkezdjük a hangszeres felvételeket is, két profi stúdióban is dolgozunk majd a következő 1 hónapban. Külön öröm számomra, hogy az első albumon - rajtam kívül - nyolc, kiváló zenész lesz hallható, izgalmas és sokszínű anyag várható. A megjelenést 2015 február végére tervezem, addig természetesen még nagyon sok munka van hátra, mindenesetre nagyon izgatott vagyok a végeredményt illetően, fontos időszak ez az életemben és a karrieremben egyaránt.


3) A győztesnek dukáló koncertet mikor abszolválod az Opusban?

Most csütörtökön, este 9 órai kezdettel adok koncertet négy zenésztársammal, melyre várok mindenkit sok szeretettel, aki szereti a populáris jazz műfajt. A koncerten saját szerzeményeim mellett és az amerikai pop és smooth jazz műfaj sztárjainak slágerei mellett a készülő nagylemezemből is ízelítőt adunk.

Vissza a hírekhez