JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Névnaposok – Márk2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

IV. Paloznaki Jazz Piknik Candy Dulfer-rel

2015. augusztus 7-én és 8-án rendezik meg a IV. Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján: 2 nap alatt, 3 színpadon, 15 felejthetetlen koncerttel várják a látogatókat a festői kis faluba.

paloznakijazzpiknik2015-1.jpg


A pikniken fellép a szaxofonlegenda, Candy Dulfer!

A hazai fellépők közül érdemes megemlíteni a következőket: Infinity, Gubás Gabi és zenekara, Barabás Lőrinc Quartet, Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei, ti. legtöbbjüket kimondottan fiatal magyar jazzmuzsikusok alkotják.

A Nagyszínpadon szombaton este az Infinity kezdi az estét, majd egy igazi jazz csillag is színpadra lép színpadra: a holland szaxofonlegenda hölgy, Candy Dulfer perdíti táncra a közönséget.


paloznakijazzpiknik-candydulfer.jpg


A Tájház udvarán szombaton Gubás Gabi és zenekara, majd a Barabás Lőrinc Quartet ad koncertet.

Idén új helyszínnel bővül a fesztivál: a Jazz Teraszon a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei lépnek fel, valamint a fellépő zenészeknek lehetőségük lesz random örömzenélésre és akár alkalmi formációk kipróbálására is.


paloznakijazzpiknik2015-2-fotos-melczerzsolt.jpg


A Jazz Piknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók.

Vissza a hírekhez