JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 18.
Névnaposok – Andrea2024. április 18.
Rain Every Thursaday2024. április 18.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Visszaszámlálás a Nagyerdőben, a Békás-tó partján most először összevont Debreceni Bor- és (44.) Jazz Napokra! -3. Lukács Eszter-Juhász Attila Duó

Július 4-én elindult a visszaszámlálás, hisz augusztus 6-án beköszönt a 44. Debreceni Jazz Napok. Igaz, ezúttal Debreceni Bor- és Jazznapok néven fut az esemény a Nagyerdőben mesterségesen újjáélesztett Békás-tó partjain három különböző helyszínen felállított színpadon. És ha Veszprémben az a szlogen, hogy aszongya: „10 nap, 30 borász, 30 koncert – 10 ezer néző”, akkor Debrecenben lehetne ez: „4 nap, 60 borász, 33 koncert – 20 ezer néző”!

Lukács Eszter és Juhász Attila pályájuk során számos formációban vettek/vesznek részt a hazai zenei élet pezsgésében. Ezúttal duó formációban mutatkoznak be (ami nem szokatlan az ő esetükben, hisz a budapesti Ladó Caféban havonta egyszer-kétszer fellépnek duóban), mindkettőjük által kedvelt jazz standard-eket játszanak a legintimebb zenei felállás levegőjét, szabadságát kihasználva. Ritka alkalom, amely garantált feltöltődést kínál.

Zenekari összeállítás: Lukács Eszter – ének, Juhász Attila – zongora


lukacs-eszter.jpg


juhasz-attila-foto.jpg

Vissza a hírekhez