JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 20.
Drive-In Saturday2024. április 20.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Tomor Barnabás és Barátai - Szerzői est

2015. november 14. 20h - A38, Kiállítótér www.barnabastomor.com

tomor-barnabas-3.jpg


Tomor Barnabás november 14-én nem először foglalja el az A38 színpadát, de ezúttal az eddigieknél is nagyobb dobásra készül. Ezen az estén - ami remélhetőleg éjszakába nyúlik majd - elsősorban saját dalaiból válogat a basszusgitáros-szerző és ezek színpadra állításában kitűnő zenésztársai is rendelkezésére állnak.

Budapest különböző szórakozóhelyeiről, az ország fesztiváljairól sokaknak ismerősen csenghet Barnabás neve, aki különböző formációkkal már számos alkalommal bizonyította zenei tehetségét. Elsősorban a jazz-rock és annak különböző határterületeinek rajongói várhatják a legjobban a produkciót (bár meglehetősen bárgyú dolognak érzem ilyen műfaji skatulyákba beleerőszakolni a zenéjét és a jazzt általában). Minden területnek megvannak a maga szépségei és Ő zenésztársaival együtt ezeket igyekszik megragadni. A már eddig is sikerrel működő formációk – mint a Bass Loco, a Tomor Barnabás Trió, a Kardos-Tomor-Molnár Trió és a Lamm-Tomor-Mezőfi Trió – mellett ezen az estén debütál szóló projektje is. A több különböző felállás és a zenekarok széles zenei spektruma által mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet.

Aki eddig azt hitte, hogy a basszusgitár csak ritmushangszerként funkcionálhat vagy akinek a szívéhez közel áll ez a hangszer, mindenképp menjen el és hallgassa végig a koncertet; biztosan lesz olyan, amit korábban nem hallott még a négyhúros hangszertől. Na és persze ne felejtsük el a kiváló zenésztársakat sem: színpadra lép Barnabás oldalán Tettamanti Tamás, Molnár Dániel, Weisz Gábor, Czitrom Ádám, Rónai Zsolt, Kardos Dániel, Lamm Dávid, Mezőfi István „Fifi” és Móré Attila. A hazai jazz és könnyűzene kedvelőinek többük is ismerős lehet és mindegyikük neve garanciát jelent a minőségi, szórakoztató zenélésre.

Aki jó zenét akar hallani, az látogasson el november 14-én este az A38 Hajóra. A zenészek és én is garantálom, hogy nem fogja megbánni…

http://www.a38.hu/hu/program/tomor-barnabas-zenekara-hu

Vissza a hírekhez