JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 24.
Blue Wednesday2024. április 24.
Névnaposok – György2024. április 24.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Harcsa Veronika szokásához híven idén nyáron is igen aktív lesz

Magyarország legközönségvonzóbb (jazz)énekesnője az idei tavasz végén és a nyáron zsúfolt programot bonyolít le. – A szerk.

harcsa-veronika-gyemant-balint-duo.jpg


Elképesztően élménydús tavaszi turné áll mögöttünk Gyémánt Bálinttal! Megjártuk Kazahsztánt, Észtországot, Németországot, Bulgáriát, Macedóniát és hamarosan indulunk a turnézáró koncertünkre, az Athéni Jazz Fesztiválra. A turné során úton-útfélen zenés videók felvételével ütöttük el az időt, ha lemaradtál róla, nézd meg őket a Facebookon!


harcsa-veronika-klasszikus.jpg


Június 6-án kerül megrendezésre a márciusban elmaradt Concerto Budapest est, melyen Luciano Berio „Folk Songs” című művét fogom énekelni. A hónapban nem ez az egyetlen klasszikus jellegű közreműködésem, 18-án Luzernben ugyanis huszadik századi szerzők dalait adjuk elő Robert Kolinsky svájci zongoristával. Ezek a felkérések nagy kihívást jelentenek a számomra, és már a felkészülés is rendkívül inspiráló!


harcsa-veronika-udvar-kapolcs.png


Idén is lesz udvarom Kapolcson, a Művészetek Völgyében. :) A magyar kreatív zenészek színe-java és külföldi vendégek is megfordulnak majd nálunk, az NVC szervezésében pedig a koncertek után a legjobb DJk táncoltatnak meg bennünket. Persze napközben jógázunk, workshop-olunk, babákat ringatunk és papírékszereket is hajtogatunk, egyszóval július 22-től 31-ig mindenkinek Kapolcson a helye!


bin-jip.jpg


Budapesten júniusban több felállásban is énekelek, a Kassák Lajos megzenésített verseinek szentelt műsorunk a Margó Fesztiválon szerepel, a Bin-Jippel az A38 tetőteraszán, Gyémánt Bálinttal duóban pedig a Kobuci kertben koncertezünk, várunk szeretettel!

További nyáreleji koncertekért pedig kattints ide!

Vissza a hírekhez