JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. március 28.
Névnaposok – Maja2024. március 28.
New Fossils: II2024. március 26.
Iyer, Vijay: Compassion2024. március 24.
Rottmayer, Chris: Being2024. március 23.
Taylor, Curtis: Taylor Made2024. március 14.

Hírek

Harcsa Veronika is calling - Duó feldolgozásest a BJC-ben - Koncertek Erdélyben és Berlinben + Három új videó!

Több hónapi szünet után, Harcsa Veronika újra tájékoztatja lapunk olvasóit! Ezúttal májusi és júniusi eseményeiről! – A szerk.


FELDOLGOZÁSESTEK

a BJC-ben! 2015. őszén közel eső születésnapunkat ünnepelve egyszeri feldolgozásestet tartottunk Gyémánt Bálinttal kedvenc dalainkból. Idén közkívánatra két estét ismét kizárólag feldolgozásoknak szentelünk, olyan művészektől válogatva, mint Peter Gabriel, a Nirvana, Nina Simone vagy KD Lang. A jegyek fogynak, foglaljon, aki hallani szeretné!


unnamed.jpg


Május végén duóturné Erdélyben: Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön és a Kolozsvár melletti Várkert Fesztiválon is fellépünk. Már nagyon várjuk!


KÜLÖNLEGES KASSÁK KONCERT lesz a berlini Resonanzraum programsorozatban május 19-én, a CHB-ban. A vetítéssel és beszélgetéssel egybekötött esten Márkos Albert csellistával, Keszég László színművésszel, Benkő Róbert bőgőssel és Pándi Balázs dobossal ismét Kassák verseit helyezzük középpontba.
Másnap, május 20-án Márkos Alberttel kedvenc berlini lakásgalériámban, a koncerthelyszínként is működő 2RaumWohnung-ban lépünk fel duóban. Bercivel az elmúlt években Kassák versein túl filmzenéken, kortárs táncelőadásokon, görög népdalokon, Beckett verseken is dolgoztunk együtt, ezekből szövünk össze egy színes műsort.


ÓRIÁSI ÖRÖM volt ismét együtt dolgozni Vandad Kashefi kliprendezővel, aki ezúttal két élő előadásunkat rögzítette az Anormal Sessions számára. Felkerült egy új videó a berlini lemezbemutatónkról is, íme!

https://www.youtube.com/watch?v=A0UqX9TirU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=V7n3VvY0azQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=riu03FCj7Gs&feature=youtu.be

 
 
 
 

 

Vissza a hírekhez