JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 19.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Goldmund, avagy Varga Bendegúz a JazzKarcban!

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a március 16-i adás vendégét!

Ha egy nagy tudású, elismert művész emberileg is értékes, példamutató személyiség, hamar kiemelkedik közegéből. A hazai jazz muzsika képviselői közül, jó példa erre Varga Bendegúz, aki dobosként, pedagógusként, családfőként, és kollégaként egyaránt bizonyítja, hogy derűvel és pozitívummal telítődve érdemes élnünk, tevékenykednünk. Hamarosan megjelenik első, saját nevével fémjelzett kiváló albuma „Goldmund” címmel, melyet a 2014-ben, autóbalesetben elhunyt pályatársa, Mohay András emlékének szentelt.


20180312-115659.jpg


A JazzKarc március 16-i, este nyolc órától kezdődő adásában Varga Bendegúz érkezik a stúdióba, aki tarsolyában négy nagyszerű dalt hoz a hamarosan polcokra kerülő lemezről! Nagy szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!


Vissza a hírekhez