JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 19.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Chuck Israels is szereti; avagy Juhász Attila „Jack” a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok - tehát Gáspár Károly -, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

Lássuk a június 22-i adás vendégét!

Juhász Attila „Jack” neve a jazz, és a pop zene kedvelői számára egyaránt ismerősen cseng. A nagyszerű zongorista amerikai tanulmányai után hazatérve, az egyik legfoglalkoztatottabb muzsikusa lett mindkét stílusirányzat vezető formációinak. Ezek közé tartozik a Budapest Jazz Orchestra, melynek 1998 óta tagja, de a Fábry Show zenekarában is hosszú évekig játszott, mindeközben saját quartetjével szintén nagy sikerű koncerteket ad.

juhaszattila.jpg

A JazzKarc június 22-i, este nyolc órától kezdődő adásában Juhász Attila „Jack” látogat el a stúdióba, ahol jazzes szeretettel várja Őt, és természetesen kedves Hallgatóinkat a készülékek elé a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez