JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. március 29.
New Fossils: II2024. március 26.
Iyer, Vijay: Compassion2024. március 24.
Rottmayer, Chris: Being2024. március 23.

Hírek

OneBeat 2019 / pályázat fiatal zenészeknek

Az USA Nagykövetsége a következő felhívást tette közzé: négyhetes amerikai zenei rezidencia programra és turnéra vár 19 és 35 év közötti, angolul beszélő fiatal zenészek jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2018. november  19. – december 21.


Az Amerikai Külügyminisztérium állja a program minden költségét (utazás, szállás, élelmezés stb.).

A program során nemcsak különleges zenei együttműködések létrehozására lesz lehetőség más országok művészeivel, hanem a közösségi és oktatási programokon keresztül tudják a kiválasztott művészek megismerni a társadalmi felelősségvállalás amerikai értékeit.

A jelentkezőket három kritérium (zenei kiválóság, kultúrákon átívelő együttműködési készség, valamint társadalmi szerepvállalásra való nyitottság) alapján értékelik, és ezek alapján választják ki egy nemzetközi merítésből azt a 25 zenészt, aki jövőre részt vehet a programban (hip-hop, az elektromos zene, a hagyományos népzene, a jazz, a kísérleti, az underground, valamint a klasszikus zene, illetve egyéb műfajok területéről, de DJ-ket, hangmérnököket, illetve hangművészeti installációk készítőit is).

Tájékoztatás és jelentkezés:  https://hu.usembassy.gov/education-culture/educational-exchanges/onebeat-for-musicians/ , magyarul: https://hu.usembassy.gov/hu/education-culture-hu/educational-exchanges-hu/onebeat-for-musicians/

Vissza a hírekhez