JazzMa

Friss Hírek

ANTONIO SÁNCHEZ2019. január 21.
Jazzlista - január 19.2019. január 19.
BJC 11!2019. január 17.
Shorter, Wayne: Emanon2019. január 16.
Gone but Not Forgotten 20182018. december 31.
A JAZZ ESSZENCIÁJA2018. december 30.

Hírek

Fedezzük fel a jazz új tájait; avagy Juhász Márton a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok - tehát Gáspár Károly -, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

Lássuk a január 11-i adás vendégét!


Juhász Márton azon jazzisták közé tartozik, akik hazánkban és a nemzetközi színtéren egyaránt nagy sikereket értek el. A nagyszerű dobos a legendás bostoni Berklee College of Music tanulója volt, majd a világ számos pontján megmutatta kivételes képességeit, a műfaj igazi nagyágyúival is együttműködve. A január 25-én megjelenő „Discovery” című albumán saját szerzeményei által ismerhetjük meg, milyen felfedezéseket tett eddigi utazásai során a művész.

juhaszmarci.jpg

A JazzKarc január 11-i, este nyolc órától kezdődő adásának vendége Juhász Márton lesz, aki a Karc FM kedves Hallgatóinak mutat meg - még a megjelenés előtt - négy dalt új lemezéről! Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez