JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

KÍNAI HARD BOP EXTRÁVAL - Bágyi Balázs New Quartet koncert Győrben

Egy gyenge híradóban az hangozna el, hogy válogatott delegáció élén Győrben járt tegnap a szövetség elnöke. Megtekintette a központi épületet, ahol a részleg vezetője meleg szavakkal köszöntötte. Ami a valóságban persze azt jelenti, hogy szerda este Győrben koncertezett a dobos, komponista Bágyi Balázs, aki nem mellesleg a Magyar Jazz Szövetség elnöke.

„About Me”, avagy Winand Gábor a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Játék 2019 április – Megfejtés és nyertes

2 és fél éve, 2016 októberben indította –a minden hónap első vasárnapján dedikált CD nyerési lehetőséggel jelentkező- játéksorozatát a Seattle-ből a svájci Friburg-ba költözött Dr. Szabó Csaba!

Happy Easter

Kellemes Húsvéti Ünnepeket a jazzma.hu minden olvasójának!

Mint kisgyerek a karácsonyt… - Budapest Jazz Orchestra Big Band Nap 2019

Várom ezt a napot minden évben, mint kisgyerek a karácsonyt és az ajándékait. Nem számoltam hányadik big band nap ez nekem. Sokadik… Az első időkben érdeklődőként, majd egyre inkább a jazz nagyzenekar szakmai alapvetéseinek megértéséért, idén már egyértelműen a két hónap múlva bemutatásra kerülő első, egészestés big band művem premierjét megelőző utolsó muníciók betárazásáért mentem. A Budapest Jazz Orchestra (BJO) 17 muzsikusa játszik majd azon a koncerten június közepén…

Korábbi bejegyzések Újabb bejegyzések