JazzMa

Friss Hírek

Saját hangon2024. március 29.
Kis hírek – friss hírek2024. március 29.
New Fossils: II2024. március 26.
Iyer, Vijay: Compassion2024. március 24.
Rottmayer, Chris: Being2024. március 23.

Hírek

A Budapest Jazz Club közleménye

A korona vírus már a magyar jazzéletbe is begyűrűzött! – A szerk.

Kedves Vendégeink!
A koronavírus-járvány megfékezésére való tekintettel a magyar kormány elrendelte, hogy 2020. március 12-től nem tarthatók meg a 100 főnél nagyobb rendezvények. A rendelet céljával egyetértve, előírásait szem előtt tartva a Budapest Jazz Club koncertjein résztvevő vendégek számát 90 főben korlátoztuk.
A rendeletben foglaltakon túlmenően nem tudjuk pontosan felmérni a világjárvány reális kockázatait, és nem tudjuk kizárni azokat, egyelőre a rendeletben foglaltak betartása mellett igyekszünk fenntartani a jazzklub működését. A BJC-ben szigorúbb higiéniai-fertőtlenítési intézkedéseket vezettünk be, ennek keretében óránként fertőtlenítjük a klub nyílászáróinak kilincseit, a mosdócsapokat, a WC-k lehúzógombjait. A vendégtér több pontjára rendeltünk automata, érintés nélkül működtethető kézfertőtlenítő-állomásokat.
Kérjük kedves vendégeinket, hogy aki betegnek érzi magát, a fertőzési kockázatokra való tekintettel a teljes gyógyulásáig ne látogassa a Budapest Jazz Clubot.
Betegség, elmaradó koncert esetén jegyeiket vissza tudják váltani: az online vásárolt jegyek esetében az info@jegymester.hu címen, személyesen vásárolt jegyek esetében a jegypénztárban tudják visszaigényelni jegyük árát esténként 18 és 22 óra között.
Megértésüket köszönjük, bízunk benne, hogy Budapest és az egész ország mielőbb sikeresen átvészeli ezt a nehéz időszakot, és hamarosan – jó egészségben – köszönthetjük újra Mindannyiukat a Főváros kedvenc jazzklubjának koncertjein.
A Budapest Jazz Club munkatársai

Vissza a hírekhez