JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 23.
Tuesday Afternoon2024. április 23.
Névnaposok – Béla2024. április 23.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Exkluzív interjú Bóna Lászlóval, a Budapest Jazz Club tulajdonos-programigazgatójával

171 nap kényszerű szünet után újra nyit a BJC!

bona-laszlo.jpg


1) Mikor nyittok?

Jövő hét hétfőn nyitunk: 2021. május 3.


2) Rögtön „csapjunk a közepébe” lesz, vagy kísérleti koncertek lesznek? Esetleg duók?

Az első hét bizonyos értelemben egy átmenet lesz a megszokott működésünkhöz képest, mert jövő héten duók lépnek fel a kávézóban, aztán az online közvetítéseket zárva, utolsó ilyenként pénteken fellép még a Lakatos Ági Special Zone.


3) A koncertteremben mikor lesz a COVID-19 harmadik hulláma utáni első buli?

Szombaton lesz az első közönség előtti élő koncert, amit nagyon várok.


4) Ki lesz az első fellépő zenekar?

A BJC Big Band egy mutánsa, a BJC Small Band lesz az első helyszíni élő fellépő, ami stílusosan a nagyzenekar tagjaiból verbuválódott banda erre az alkalomra.


5) A két bejárathoz hány jegyszedő lányt kell állítani, hogy ellenőrizni tudjátok az oltási igazolványokat?

Már a házba való belépéskor ellenőrizni kell az oltási igazolványt a személyivel együtt (csak ezzel érvényes), és egyelőre egy kontrollemberrel számolunk, de aztán meglátjuk, mert effajta ellenőrzésben nem volt részünk, nincs tapasztatunk, de ha kell alkalmazkodunk a helyzethez, amit viszont megtanultuk már az elmúlt 1 évben.


6) Mit vársz az első naptól? I mean, hány embert? Nem tartasz attól, hogy az emberek -oltás ide, oltás oda- egyelőre félnek zárt térbe menni?

Reménykedem, aztán meglátjuk, mit hoz a valóélet, de ha tippelnem kellene, akkor sokan lesznek. Valójában megalapozottabb a bizakodásom egy tippnél, mert bentről jelentik a lányok, hogy sokat csörög a telefon, érdeklődnek az emberek.


7) Mikorra áll vissza a vírus előtti helyzet, amikor minden este volt hangverseny a BJC-ben?

Ahogy említettem, a jövő hetet gyorsan átfutjuk így, aztán utána is lesz még pár, a megszokottól eltérő nap, de 2-3 héten belül minden a megszokott kerékvágásba kerül. A kicsit zavaros helyzet miatt pedig minden érdeklődőt arra sarkalnék, hogy figyeljék a klub oldalát (https://www.bjc.hu), mert ott rendszerint minden eseményünk friss.


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez