JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 23.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Papa Fleigh (Forgács László) temetése - 2021. június 14. 13.00 óra

Papa Fleigh, polgári nevén Forgács László temetése június 14-én (hétfő) 13:00 órakor lesz a Kozma utcai Új Köztemetőben (X. Kozma u.8-10.).

Bényei Tamás  az alábbi írást tette közzé és fotót mellékelte:


papa-fleigh.jpg


"Kedves Barátaim, Ismerőseim, mind akik szerették, kedvelték Papát, Papa Fleigh, Forgács Lászlót!

Papától nem lehet végső búcsút venni, hiszen sokunkban élénken él tovább hangja, varázsa, zenéje. 2021. június 14-én, hétfői napon 13.00 órakor az Új Köztemetőben (X. Budapest, Kozma u. 8-10.) a szóróparcellában emlékezhetünk rá, nyilváníthatunk részvétet családjának. Végakarata szerint jazz-zenészhez méltóan, New Orleans-i stílusban ünnepelhetjük örök életét. Nagyon tetszett neki, hogy vidámságba fordul a szertartás, ehhez hűen hozzatok hangszert magatokkal. (A szabadtéri rendezvények 500 főig tarthatóak.)

A táblák elirányítanak, azt nem tudni, menet lehetséges-e, ezért találkozzunk a bejárat közelében. Három New Orleans-i számmal készüljetek, az első a „Saint James Infirmary”, a második a „Just a Closer Walk with Thee”, a harmadik pedig a” When the Saints Go Marchin’ In” lesz. Mivel az Infirmary-nek sok változata van, a következő, Armstrong-féle, D-moll-os lesz a forma:

https://www.youtube.com/watch?v=QzcpUdBw7gs

Várunk Mindenkit!"


Vissza a hírekhez