JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 24.
Blue Wednesday2024. április 24.
Névnaposok – György2024. április 24.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Nagy János „Yancha” és Hajdu Klára emlékeznek a nemrégiben elveszített zseniális művészekre, Szappanos György basszusgitárosra, és Winand Gábor énekesre, multiinstrumentalistára a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a július 16-i adás vendégeit!

Hatalmas veszteségek érték az utóbbi egy hónapban a hazai jazz szcénát, hiszen elveszítettük 55 éves korában Szappanos György basszusgitárost, és Winand Gábor énekest, aki 57 esztendős volt. A két zseniális művészt itthon és nemzetközi szinten egyaránt nagyra becsülte a szakma és a Közönség; egyéni stílusuk, óriási tudásuk a legnagyobbak közé emelte Őket.

A JazzKarc július 16-i, 20:00 órától kezdődő adásában Nagy János „Yancha” zongoristával, és Hajdu Klára énekesnővel emlékezünk a géniuszokra.


julius-16.jpg


Nagy szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez