JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 23.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

A Harmónia Jazzműhely legújabb felhívása

Kedves jazzkedvelők!

ÚJ, MOST MÁR NEM IS ANNYIRA IDEIGLENES TETTHELYEN (lásd alul), EZ ESETBEN SZOKATLAN IDŐPONTBAN ÜZEMEL A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban

2012. OKTÓBER 5-én, KIVÉTELESEN 19.30-as KEZDETTEL

A Cafe Budapest Jazz Maratonját -az európai turnéjába egy estére Budapestet is beiktató és a szenzációs német szaxofonosnő, NICOLE JOHĀNNTGEN által vezetett német-svájci kvartett, a MONCAUP- vezeti fel.


moncaup-presse.jpg


A figyelemreméltó, roppant eredeti fiatal német szaxofonosnő, Nicole Johänntgen kvartettje európai turnéjának során Budapestre  látogat október 5-én. Fiatal kora dacára már számos nemzetközi fesztiválon szerepelt hatalmas sikerrel (Mary Lou Willams Festival/USA, Cosmo Jazz Festival/France, Toulouse Jazz Festival/France, Jazz Baltica.)  Nicole első díjat nyert három komoly nemzetközi versenyen is: Berlinben az európai Yamaha szaxofonos vetélkedőn, Svájcban a fiatal jazz-szólisták fribourgi vetélkedőjén és a monacoi fesztiválon is. Nicole három zenésztársa svájci: Marc Méán zongorán, Raffaele Bossard bőgőn és Lukas Mantel dobon.

A világ egyik legjobb szaxofonosa, az amerikai Dave Liebman mondta: "Nicole játékában van valami nagyon rendkívüli – a nagy és adakozó szív. Úgy játszik, mintha az élete múlna rajta és mindenkit, aki csak hallótávolságban van bevon a zenéjének centrumába. Kivételes energiával rendelkezik."

A világhírű trombitás Lew Soloff szerint pedig "Nicole igazi lélekkel rendelkező, vibráló zenész, akit áthat a tiszta és romlatlan művészi integritás. Világos, hogy mindene a zene és ezt kommunikálja számomra és bizonyosan nagyon sokak számára is."

Mindezek ellenére a

Belépőjegy: (csak) 1000 forint

-         diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 800 forint

-         jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes


AKI A JAZZ MARATON TOVÁBBI FELLÉPŐIT (TZUMOT, SNÉTBERGER LEGJOBB TANÍTVÁNYAIT, HARCSA VERONIKÁT ÉS GYÉMÁNT BÁLINTOT IS MEG AKARJA NÉZNI, AZ VEGYE MEG AZNAP ESTÉRE A 2700 FORINTOS BÉRLETET!


AZ ÚJ TETTHELY: BP.XIII. HOLLÁN ERNŐ U. 7. – AZ EGYKORI ODEON LLOYD MOZI!


FOGYASZTÁSI KÉNYSZER NINCS, de van sörből, borból, üdítőből rendes választék – sőt minőségi koktél is kérhető. Mindez normál áron.  Savlekötőnek marad a szokásos mogyoró és ropi.


SZERETETTEL VÁR MINDNYÁJATOKAT A HARMÓNIA JAZZMŰHELY

(KEREKES GYÖRGY ÉS PALLAI PÉTER)

Vissza a hírekhez