JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. március 28.
Névnaposok – Maja2024. március 28.
New Fossils: II2024. március 26.
Iyer, Vijay: Compassion2024. március 24.
Rottmayer, Chris: Being2024. március 23.
Taylor, Curtis: Taylor Made2024. március 14.

Hírek

JAZZ LASSZÓ-val toboroz a Magyar Jazz Szövetség

Megint jönnek, kopogtatnak, szinte reng belé az ablak… Az új ügyvezető titkár alaposan belevetette magát a munkába! – A szerk.

mjszlogo.jpg

Tisztelt Tagság!

A JAZZ LASSZÓ a Magyar Jazz Szövetség népszerűsítésére jött létre, lehetőséget biztosítva a vidéki jazz-zenészeknek és jazz-kedvelőknek, hogy együtt zenélhessenek hazánk elismert muzsikusaival.

A rendezvényen a Magyar Jazz Szövetség által delegált művész délután ingyenes szakmai előadás tart az iskola növendékeivel (tanintézmény esetén) az adott településen és annak vonzáskörében élő zenészeknek. A délutáni workshop tulajdonképpen az esti koncertre épülő nyilvános próba.
Az esti műsor első felében koncertjellegű előadást tartunk, a második felében a meghívott vendég a koncertre látogató, a régióban élő zenészekkel közös örömzenéléssel zárja a szakmai napot.

Az előadás szünetében a Magyar Jazz Szövetség munkatársa röviden ismerteti a szervezet működését, munkásságát. Az előtérben felállított standnál lehetőség nyílik a Magyar Jazz Szövetség tagfelvételi kérelmének kitöltésére is.

A szakmai kurzus illetve az esti koncert a nagyközönség számára nyitott és ingyenes.

Üdvözlettel:

Edelényi Szilvia

ügyvezető titkár

Magyar Jazz Szövetség - Hungarian Jazz Federation

hunjazzfed@gmail.com


jazzlasszo-okt-10.jpg


jazzlasszo-okt-22.jpg

Vissza a hírekhez