JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 26.
Névnaposok – Ervin2024. április 26.
Last Friday Night2024. április 26.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

TELEKOCSI a MEDIAWAVE jazzkoncertjeire

Évek óta nem találkoztam Hartyándi Jenővel a MEDIAWAVE jazzfőfamulusával, így tegnap a Toldi moziban marhára megörültünk egymásnak. Oszt ez azóta is tovább tart. Tegnap este óta 18 e-mailt váltottunk egymással. Közös gondolkodásunk eredményeként megszületett ez a mindenki számára jó megoldást biztosító jazzutas kereső szolgálat! Ti. nem is annyira a Komáromba levonatozással van a baj, hanem inkább a visszajutással, mert így az utolsó koncertet ott kell hagyni az embernek, hogy le ne késse az utolsó vonatot Pest felé… A címről meg csak annyit, annak idején az 1980-as évek közepétől a Magyar Rádió Petőfi adóján futó Ifjúsági Osztályos műsor, az Ötödik Sebesség egyik szolgáltatása volt a Telekocsi. Ez azért jött létre, hogy ne az országút mellett kelljen stoppolni.

Megkérem az önkéntes véradó jazzbarátokat, ne kérjenek pénzt a szállításért, mert a JazzMa.hu nem egy kereskedelmi célú profitorientált lap! Szeretném Jenőéket támogatni ezzel!

Meg magamat is, mert engem kiemelten érdekel Grencsó Pistáék Szabados estje május 2-án, pénteken!

Oszt búcsúzóul hadd másoljam ide Jenő barátom legutóbbi levelét:

 „Szia Robi!

Örülök az innovatív, fiatalos hozzáállásodnak. Már meg is csináltam az 1.0-ás verziót. Én is tartok az emberek faszságától, ameddig normális mederben halad a dolog, addig hagyjuk, ha nem levesszük, jó? Várom a javaslatokat.

Üdv Jenő”

Mert az előző levelemben felvetettem neki, hogy ha ezen az oldalon nemcsak az utazással kapcsolatos dolgokat tárgyalják meg az emberek, akkor én azonnal „delete”-elem az egészet!

És íme a link:

link

Vissza a hírekhez