JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 26.
Névnaposok – Ervin2024. április 26.
Last Friday Night2024. április 26.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Harcsa Veronika újra jelentkezik

Megszokhatták már, hogy Veronika újabb és újabb megmozdulásairól rendszeresen hírt adunk! – A szerk.

unnamed3.jpg


Idén harmadik alkalommal vezetem a Művészetek Völgyében a jazz udvart, ami számomra a nyár fénypontja! Olyan fantasztikus zenészeket hívtunk el Kapolcsra, mint az olasz zongorista-zeneszerző Enrico Pieranunzi, a Tom Waits-i hangulatot jazzel ötvöző Cyrus von Hochstetter, vagy az amerikai szaxofonóriás Andy Middleton.

A magyar fellépők között szerepel Szalóky Ági a Karády-esttel, a Trio Midnight, Dresch Mihály, Fábián Juli a Random Trippel és sokan mások.

Természetesen a saját zenekaraimmal is jelen leszek, sőt, egyszeri fesztiválfellépésre összeállunk az Erik Sumo Banddel is!

Lesz jóga, workshop, gyerekfogallkozások, éjjel pedig óriási bulik az NVC által szervezett DJkkel és elektronikus zenekarokkal. A részletes programért kattints ide, várunk Kapolcson! :)


muveszetek-volgye-harcsa-veronika-udvar-2016-plakat.jpg


harcsa-veronika-gyemant-balint-duo.jpg


BEJELENTÉS!!! Gyémánt Bálinttal 2016 novemberében jelenik meg második, „Tell Her” című duólemezünk. A lemezbemutató koncert december 7-én lesz a Zeneakadémián, a jegyértékesítés már elindult, ide kattintva most lehet lefoglalni a legjobb helyeket! A budapesti bemutató mellett országos turnéra indulunk, hamarosan a tucatnyi vidéki koncert részleteit is közzétesszük!


bin-jip.jpg


Bin-Jip fesztiválfellépések várnak ránk Kapolcs után Debrecenben, Palóznakon és a Szigeten is. Remélem, találkozunk! :)

Vissza a hírekhez