JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 26.
Névnaposok – Ervin2024. április 26.
Last Friday Night2024. április 26.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Vukán emlékest - A HARMÓNIA JAZZMŰHELY a Budapest Jazz Clubban

2013. SZEPTEMBER 27-én, 20.00 órai KEZDETTEL MEGEMLÉKEZÜNK A MODERN MAGYAR JAZZMŰVÉSZET NYÁRON ELHUNYT ÓRIÁSÁRÓL, VUKÁN GYÖRGYRŐL!

vukan-szakcsi.jpg


Eredeti terveink szerint ezen az estén a zongora virtuóz mestere, a Kossuth-díjas VUKÁN GYÖRGY játszott volna a Creative Art Trio tagjaként, amely 25 éven át tartotta magát a magyar jazzvilág élvonalában. Az idén augusztusban tragikus váratlansággal elhunyt Vukán György egyik legsokoldalúbb muzsikusa volt országunknak.  Ezt az estét az ő emlékének szenteljük és zenei szellemét másik zseniális zongoristánk, a szintén Kossuth-díjas SZAKCSI LAKATOS BÉLA fogja megidézni. Szakcsi és Vukán páratlan zongora duó produkciójukkal világsikert arattak. A Creative Art Trio velünk maradt két nagyszerű zenésze egészíti ki a csapatot. A kiváló és hangszerén az új generáció derékhadát kinevelt bőgős, BERKES BALÁZS évtizedek óta együtt játszott Vukán Györggyel, akivel elképesztő zenei szimbiózisban élt a pódiumon. A triót az ország -sokak szerint- legjobb dobosa, BALÁZS ELEMÉR egészíti ki. Balázs Elemér, kinek saját együttese szintén tekintélyes nemzetközi hírnévre tett szert, a magyar jazzvilág egyik legkeresettebb zenésze.

Belépőjegy: 1400 forint

- diákigazolvánnyal rendelkezőknek és nyugdíjasoknak: 900 forint

- jazztanszakos hallgatóknak (diákigazolvány felmutatásával) ingyenes

A BJC CÍME: BP.XIII. HOLLÁN ERNŐ U. 7. – AZ EGYKORI ODEON LLOYD MOZI!

FOGYASZTÁSI KÉNYSZER NINCS, de van sörből, borból, üdítőből szendvicsből rendes választék – sőt minőségi koktél is kérhető. Mindez normál áron.  Savlekötőnek marad a szokásos mogyoró és ropi.

SZERETETTEL VÁR MINDNYÁJATOKAT A HARMÓNIA JAZZMŰHELY

(KEREKES GYÖRGY ÉS PALLAI PÉTER)

Vissza a hírekhez