JazzMa

Friss Hírek

The Partisans: Nit De Nit2019. június 15.
Mezei Szilárd: Citromfa2019. június 13.
Cohen, Avishai: Arvoles2019. június 11.
Teltház a Meseházban2019. június 10.
BŐGŐS GENERÁCIÓK2019. június 04.
Ratzer, Karl: Occasion2019. június 03.
Játék – 2019 június2019. június 02.
A VLADIGEROV ÖRÖKSÉG2019. június 02.
XII. BODAJKI JAZZ TÁBOR2019. május 11.

Hírek

Decemberben is sok jazz a Fonóban – E heti kínálatunk

Minden hónap első csütörtökjén a fiatal, pályakezdő (konzis, jazztanszakos) muzsikusoknak adunk lehetőséget! És szombaton „elővesszük” a tarsolyból az évek óta jól bevált 2X2 jazzkoncerteket is!

logo-facebook.jpg


December 4-én, csütörtökön a Fiatal jazz zenészek klubja sorozatunk e heti vendége, az Ég alatti Quartet.

Ha valaki netán még nem ismerné őket, íme egy rövid bemutatás: az Ég alatti Quartetet idén ősszel hívta életre zenésztársaival Udvardi Márton trombitás. Azon kívül, hogy a jazz hagyatékból merítve feldolgozásokat játszanak, elsősorban saját zenei hangján igyekszik szólni a formáció a zenekarvezető és Baló Sámuel, zongorista szerzeményein keresztül. A ritmusszekcióban Ujváry Flóra bőgőzik és Hermán Dominik dobol. A belépés ingyenes!


egalatti1.jpg


December 6-án, szombaton pedig itt a jól bevált 2X2 jazzkoncertek „legújabb állomása”.

A fellépők: Balázs Elemér - ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Pecek Lakatos Krisztián - Zana Zoltán, valamint a Kathy Horváth Lajos - Szakcsi Lakatos Béla duó.

A szokatlan felállású kisformációkat bemutató sorozat egyik kedvencünk. Ezúttal a jazzélet kiemelkedő alakjait láthatjuk színpadon, így együtt játszik majd Kathy Horváth Lajos és Szakcsi Lakatos Béla, akik hegedű-zongora duója miatt már önmagában érdemes eljönni; de itt lesz Balázs Elemér is és ifj. Szakcsi Béla is, akik külön-külön saját formációikkal is visszatérő vendégek a házban.


balazs-elemer.jpg


kathy-horvath-lajos.jpg

Vissza a hírekhez