JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 18.
Névnaposok – Andrea2024. április 18.
Rain Every Thursaday2024. április 18.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Elmaradt, elmaradó, vagy más időpontra kerülő fesztiválok – Veres Krisztina (Békéscsaba)

Krisztát a Bartók Rádió jazzműsorai révén ismertem meg (akkor még csak telefonon) 2001-ben. Aztán 2016-ban személyesen is megismerkedtünk.

veres-kriszta.jpg


Számos jazz koncertünk maradt el Jazz-csütörtök a Meseházban, a Hangfoglaló klubkoncertek sorozatban. Ezeket lehetőség szerint mihamarabb be fogjuk pótolni. 2020. július 16-án, 19 órai kezdettel folytatódik a Jazz-csütörtök a Meseházban klubkoncert sorozat, a Pastell Contemporro koncertjével, a Meseház udvarán (Békéscsaba, Békési út 17.).

Az idei évben is szerveztünk volna egy nagyobb lélegzetű eseményt, nevezhetjük fesztiválnak is, amire sajnos nem lesz mód.

A 2018-ban megrendezett Jazz-piknik a Meseházban, majd a 2019-es Jazz-evolúció (The Evolution of Jazz) sikere inspirált arra, hogy 2020-ban AVANT-GARDEN címmel az avantgard jazz hívőinek és a kíváncsiaknak rendezzük meg a számunkra nagyszabású programot.

A rendezvényen 3 jazz-együttes adta volna egymásnak a stafétát, Grencsó István vezényletével. Időpontja szeptember elején lett volna, helyszíne pedig a Meseház udvara (Békéscsaba). Financiális problémák miatt sajnos nem tudjuk megrendezni.

A COVID-19 járvány miatt jelentkező pályázati és egyéb bevétel kiesés miatt kell lemondjunk erről a rendezvényről az idei évben.

Ha lesz rá mód, jövőre bemutatjuk az AVANT-GARDEN programot.


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez