JazzMa

Friss Hírek

BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

JAZZATION // Vivaldi - Bornai - Pejtsik: A négy évszak

2020. január elsején... pont így virultunk az Antonio Vivaldi - Bornai Tibor - Pejtsik Panna: A négy évszak ősbemutatója után. Ki sejtette akkor még, mi minden fog még virulni az év további szakaszában!...

jazzation-1.jpg


Pontosan kilenc hónap telik el, mire A négy évszakot újra játsszuk - ezúttal a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központban az Erkel Ferenc Kamarazenekarral. Kilenc hónap alatt sokszor tűnt reménytelennek a helyzet, de az az igazság, hogy a hála érzése mindig erősebb volt bennünk, mint a csalódottságé.

2020. október elsején a két világnap, a zene világnapja és az idősek világnapja szorosabban összefonódik, mint valaha, mi pedig azt a műsort játsszuk, amely a természet örök körforgásának nagyszerűségét zengi, Bornai Tibor szövegei mentén az emberi élet egészét végigjárva.

Tartsatok velünk! Ki-ki belátása szerint: erősen korlátozott számban a helyszínre is válthatók ingyenjegyek, de aki inkább otthon maradna, az - reményeink szerint - élőben követheti a koncertet az alábbi platformokon:






Lovasberény, Martű, Ajka, Várkert Bazár:


a szeptemberünk bőségesen lehetőséget adott arra, hogy örök reménykedő természetünket éles helyzetben is közelebbről megfigyelhessük, ugyanis Máté épp akkor töltött néhány napot hatósági karanténban, mint kontaktszemély, amikor a Jazzation a Filharmónia Magyarország szervezésében a tavaszról őszre áthelyezett koncertjein énekelt: martfűi helyettesünknek bő 72 órája, ajkai beugrónknak szűk 24 órája volt arra, hogy szerepbe lépjen. Óriási tapsot kérünk Fehér Gábornak és Silló Gyurinak, hogy vállalták a koncerteket, mert csodásak voltak! - és bár Máté pótolhatatlan, a Jazzation megszólalt! (Ezen a ponton jár a taps Gáti Petinek is, aki a martfűi koncertre hangmérnökként ugrott be!)


jazzation-2.jpg


jazzation-3.jpg


jazzation-4.jpg


jazzation-5.jpg


Október 1-jén, a zene világnapján pedig várunk szeretettel online vagy offline!

Ünnepeljetek velünk!

Virtuális öleléssel a Jazzation:
Katus, Sára, Gina, Attila, Máté






Vissza a hírekhez