JazzMa

Friss Hírek

Hymn to Friday2024. május 17.
AMP – 20242024. május 12.
Koncert ajánló2024. május 11.
Takase, Aki: Forte2024. május 06.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

WADONATÚJ JAZZATION WERKWIDEÓ - Kukkants be a színfalak mögé + egyéb érdekességek!

Annyira szeretünk szívvel és lélekkel, teljesen jelen lenni az általunk közösen megélt események pillanataiban, hogy bevalljuk, nem vagyunk azok a mindennapi posztolók... Viszont abban bízunk, hogy Ti sem vagytok azok a folyamatosan közösségi médián csüngők, hanem a Jazzation és a közönsége a zsák meg a foltja, és ha süt a nap, akkor kinn vagytok a szabadban, ha koncert van, akkor meg jöttök.

Koncert a Budapest Jazz Clubban


jazzation-maszkban-a-bjc-elott.jpg


Április 23-án rengetegen velünk voltatok, csúcsot döntött az élő közvetítésünk nézettsége, és több mint kétszázezer forintot küldtetek támogatásként, amit ezúton is nagyon köszönünk! Hihetetlenül felemelő volt érezni, hogy ott vagytok! Még soha nem szerettük ennyire egyik koncertfelvételünket sem, és ez, hogy ezt most igen, legnagyobbrészt Nektek köszönhető. Minden erőnkkel azon voltunk, hogy áténekeljük az Univerzumot, hogy eljussunk hozzátok - és ténylegesen éreztük a visszaáramló energiát.

Aki nem hiszi, nézze meg még egyszer itt:


Hannoveri kanapékoncert - WERKFILM!

Bár igazából nem repültünk Hannoverbe a kanapéháton, de mivel a 2020-as acappella fesztivál, amelyiknek Artist-in-residence, azaz kiemelt fellépője lettünk volna, nem kerülhetett megrendezésre 2020-ban és 2021-ben sem a tudjukmi miatt, a szervezők arra gondoltak, online találkoztatják az acappella együttesekre kiéhezett közönséget a közönségre kiéhezett acappella együttesekkel, és megkértek minket is (mivel 2022-ben aztán most már tényleg mi leszünk a kiemelt fellépő), hogy csatlakozzunk az eseményhez.
Először azt gondoltuk, hogy a BJC-s koncertből játszunk be részleteket, és kommentáljuk, de aztán arra jutottunk, hogy csak a jelen pillanat számít, mit nekünk összerakni egy home studio-t és élőben énekelni végig a 45 perces műsoridőt. Így is történt. És hogy ebbe Titeket is bevonhassunk, végigforgattuk a csütörtök esti próbát (Jazzation extrém fáradt kiadás), és a szombati előadást (az alvás, a hajmosás, a smink és/vagy fodrász csodákra képes!)

és ezt a werkvideót most megosztjuk Veletek itt:


Jazzation a Bethesda Gyermekkórházért
a Bethesda Gyermekkórházat a magunk módján mi is támogatni fogjuk.
Ugyanis megkerestek bennünket, hogy június 2-án fellépnénk-e a kórház dolgozóinak háromnapos lelki hétvégéjén Balatonszárszón, mert már évek óta szeretnének minket meghívni az Alapítványuk támogatásával. Meghánytuk-vetettük, és arra jutottunk, hogy a Bethesda alapítványának minden forintját hadd fordítsa a gyerekek gyógyítására, mi vállaljuk a koncertet ingyen - és akinek van kedve, beszállhat az útiköltségünkbe! Minden forintot, amit "Bethesda adomány" megjelöléssel a benzinköltségen felül kapunk tőletek, a koncert után átutalunk a kórház alapítványának számlájára. Aki szívesen beszállna a virtuális turnébuszba és együtt tankolna velünk, ide utalhat:

Név: Acappella Hangőrző Egyesület
Számlaszám: 11713012-20006321-00000000 OTP
Közlemény: Bethesda adomány


Szeretettel gondolunk rátok, köszönjük a kitartó olvasást, és hogy VAGYTOK, és hamarosan koncertdátumokkal jelentkezünk!

(És még egy csomó mindent nem is meséltünk el. De majd legközelebb.)

jazzation-2021.jpg

Katus, Gina, Sára, Attila és Máté

Vissza a hírekhez