JazzMa

Friss Hírek

Sweet Thursday2024. május 02.
Névnaposok – Zsigmond2024. május 02.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő - 2021. június 5.

Reménykedve tekintünk a jövőbe: készülünk a B52 Jazzfeszt harmadik kiadására. 2018-ban volt az első, 2019-ben a második, tavaly elmaradt a koronavírus miatt, idén újra meghirdettük. Amennyiben a járványügyi előírások lehetővé teszik, úgy június 5-én délután újra találkozunk a Mandelbrot udvarán.

A tavalyi meghívottak az akkor elmaradt előadásaikkal idén fogják elkápráztatni a közönséget. A fellépők:

Balina Gyula zongorista jazztörténeti előadást tart, amelyben zenei példákkal illusztrálja a zongora helyét és szerepét a jazz muzsikában.

Tomor Barnabás Trió - “Tomor Barnabás a neve alatt 2010-ben hozta létre első jazz-rock trióját, mellyel megfordultak budapesti és vidéki klubokban. Zenéjére főleg a jazz, a rock, és az afro hatások jellemzőek. Az új felállás 2019 elején kezdte el működését Usztics Péter gitárossal és Szumper Ákos dobossal. A trió koncert anyaga 99%-ban Tomor Barnabás szerzeményeiből áll össze.”

Borbély Műhely (és vendégei) - Különleges formáció alakult a borosjenői jazzfesztivál tiszteletére. A zenekar bázisát a hosszú évek óta működő Borbély Műhely adja, vendégeikkel, barátaikkal kiegészülve egy sokszínű, változatos műsorral készülnek. A mainstream és etno jazz világa mellett könnyedebb hangvételű dalok is megszólalnak az est folyamán. Az előadók: Borbély Mihály - szaxofon, klarinét, furulya, Németh Juci - ének, fuvola, Dresch Mihály - szaxofon, fuhun, Juhász Gábor – gitár, Horváth Balázs – bőgő, G. Szabó Hunor – dob.


b52-2021-plakat-cmyk-1.jpg

Vissza a hírekhez