JazzMa

Friss Hírek

Friday on My Mind2024. május 03.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

„50”, avagy Nagy János „Yancha” a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este hét órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik Róbert Főszerkesztő Úrnak köszönhetően, 2017 januárja óta itt, a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a november 26-i adás vendégét!

Az Erkel Ferenc-díjas zongorista-zeneszerző, Nagy János „Yancha” a hazai jazzélet meghatározó alakja, aki mindig egyéni, izgalmas projektekkel jelentkezik. Legújabb albumát -mely az „50” címet kapta- triójával készítette el, arra utalva, hogy hármasának kiváló hegedűse, Frankie Látó és Ő idén ünnepelték 50. születésnapjukat. Vendégművészként pedig Gereben Zitát, Mike Stern-t, és Dominique Di Piazza-t hallhatjuk a lemezen.

A JazzKarc november 26-i, este hét órától induló adásának vendége a nagyszerű Nagy János „Yancha” lesz, aki néhány fantasztikus kompozíciót is bemutat kedves Hallgatóinknak a friss korongról!


november-26.jpg


Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez