JazzMa

Friss Hírek

Névnaposok – Péter2024. április 29.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.
Kis hírek – friss hírek2024. április 29.
Stormy Monday Blues2024. április 29.

Hírek

„Plains to See”, avagy Cseh Péter a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este hét órától, majd vasárnap 00:00 órától kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik Róbert Főszerkesztő Úrnak köszönhetően, 2017 januárja óta itt, a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a január 20-i adás vendégét!

2019-ben hozta létre trióját a hazai jazzélet feltörekvő egyénisége, Cseh Péter. A nagyszerű gitáros Gyányi Marcell bőgős, Richter Ambrus dobos, és a vendégművészként közreműködő Ávéd János szaxofonos társaságában vonult stúdióba, hogy elkészítsék formációja első lemezét. Így született meg a „Plains to See” című korong, melyen a mainstream jazz, a rock, a kortárs klasszikus zene, és a világzene jegyeit felvonultató Cseh Péter kompozíciók csendülnek fel.

A JazzKarc január 20-i, este hét órától induló adásának vendége Cseh Péter lesz, aki a friss album néhány kiváló dalát is elhozza a Karc FM kedves Hallgatói számára!


januar-20.jpg


Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez