JazzMa

Friss Hírek

First of May2024. május 01.
Wednesday Night Drink2024. május 01.
Névnaposok – Fülöp2024. május 01.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

Új album, új dalok, koncertek - TAVASZ!

Az alábbi levelet kaptam tegnap Várallyay Katustól! – A szerk.

jazzation.jpg

Képzeljétek: stúdiózunk

Utoljára tudjátok, mikor stúdióztunk? 2020 februárjában. Úgyhogy nagyon-nagyon vártuk, hogy elkezdődjön a folyamat, nem is sejtitek, mennyire! Csodálatos stáb vett körül minket, az a nap kiragyog az időből, és hosszan-hosszan lehet töltekezni belőle, ha csak eszünkbe jut.
Persze az az igazság, hogy kevesebbet merengünk az első stúdiónapon, mint amennyit készülünk a másodikra, ami két héten belül eljön - és olyan dalt is felveszünk, amit még sosem hallottatok! A dal egy korszak lezárásának, egy szerelem elengedésének története. Saját dalunk: azaz egyikünk a csapatból a szerzői között van - koncerten kiderül, kicsoda! A lemezmegjelenés év vége felé várható, de ha nem szeretnétek olyan sokáig várni...

akkor gyertek el április 14-én a Budapest Jazz Clubba, ahol mesélünk a készülő album(ok!)ról, terveinkről és először hallhatjátok a "City of Joy"-t!
Hol: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.)
Mikor: 2023. április 14-én pénteken este 8 órakor
Esemény és jegyek: https://www.facebook.com/events/161091910181682

jazzation2.jpg

A gyönyörű fotót Várallyay Nóra készítette, aki Bolyki Marcival közösen alkotta videóstábunkat. Várallyay Petra, Rácz István, és a Pannonia Stúdió hangmérnöke, Bobák Bence pedig a vezérlőben tették hozzák elképesztő tudásukat a stúdiózáshoz. Nagyon-nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen nagyszerű emberek vesznek körül bennünket!

 Bár addig még sok idő van...

... azért azt is eláruljuk, hogy nem ez lesz az egyetlen lemezmegjelenés idén.

Érdemes beírni a naptárba június 2-át, és a pirospaprika-készletek kifogyását akkorra időzíteni, ugyanis KALOCSÁN a Kék Madár Fesztivál nyitókoncertjén ismét Antonio Vivaldi - Bornai Tibor - Pejtsik Panna - Jazzation: A négy évszak, amelyben nem először lesz játszótársunk a csodálatos Erkel Ferenc Kamarazenekar; és bár ez önmagában elég szokott lenni ahhoz, hogy pillanatok alatt elfogyjanak a jegyek, Nektek eláruljuk, hogy hegedű szólistaként Baráti Kristóf csatlakozik művészetével a projekthez. ♡
Erről is mesélünk április 14-én a BJC-ben! Kivel találkozunk? :)

bjc-szines-2014-allo-feketealap.jpg

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez