JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 29.
Stormy Monday Blues2024. április 29.
Névnaposok – Péter2024. április 29.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

A Magyar Jazz Szövetség tisztújító közgyűlése - 2023. szeptember 2. (szombat)

Az alábbi levelet kaptam tegnap délután 4 órakor a Magyar Jazz Szövetség ügyvezető titkárától, Ambrus Leheltől! – A szerk.

MEGHÍVÓ

A Magyar Jazz Szövetség Vezetősége

2023. szeptember 2-án, szombaton 11.00 órára összehívja a Szövetség tisztújító közgyűlését a Budapest Jazz Clubban.

Regisztráció: 10:30-tól

A Közgyűlés akkor határozatképes, ha a teljes tagságnak több mint a fele jelen van. Határozatképtelenség esetén megismételt ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Megismételt közgyűlés időpontja:

2023. szeptember 2. szombat 11.30 óra,

Helye: Budapest Jazz Club (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.).

A határozatképtelenség miatt megismételt (másodszorra összehívott) ülés a megjelentek számától függetlenül határozatképes az eredeti napirendi pontokban.

Tervezett napirendi pontok:

1.Tisztújítás - vezetőségi tagok megválasztása

a. jelöltállítás

b. szavazatszámláló bizottság megválasztása

c. szavazatok leadása

2. Eredményhirdetés

3. Hozzászólások, javaslatok

A közgyűlésen lehetőség nyílik a tagdíjak rendezésére illetve tagfelvételi kérelmek kitöltésére is.

Továbbá tájékoztatjuk, hogy az Alapszabályunk 3.1.3. pontja szerint: "Az Egyesület tagja szavazati jogát meghatalmazott útján is gyakorolhatja. Egy meghatalmazott legfeljebb egy tag meghatalmazottjaként járhat el." Ebben az esetben a meghatalmazónak is rendeznie kell a tagdíjtartozását.

Kérjük minden, kedves Tagunkat, aki szeretne jelöltet állítani, hogy a jelöltjével előzetesen mindenképpen egyeztessen és hívja fel a figyelmét arra, hogy az elnökségi pozíció két évig tartó, társadalmi munkában végzendő, aktív elfoglaltsággal jár. Továbbá kérjük a Jelölteket, hogy amennyiben szívesen vállalnának vezetőségi szerepet és indulnának a választáson, azt legkésőbb augusztus 31-ig jelezzék felénk írásban, a hunjazzfed@gmail.com e-mailcímre, valamint a közgyűlés napján majd mutatkozzanak be pár percben a tagság előtt.

Tájékoztatjuk, hogy a kép- és hangfelvétel készítése előzetes egyeztetés hiányában sérti a hang- és képfelvételhez fűződő jogokat. Kizárólag a MJSz engedélyével és a jelenlévők beleegyezésével lehetséges felvenni a közgyűlést. A MJSz felvétele mindenki számára rendelkezésre áll.

A közgyűlés nyilvános. Várjuk a Szövetség minden tagjának megjelenését, továbbá a jazzel foglalkozó illetve a műfaj iránt érdeklődő kívülállókat is.

Üdvözlettel,

Ambrus Lehel

ügyvezető titkár

Magyar Jazz Szövetség / Hungarian Jazz Federation

https://hunjazzfed.com/

mjszlogo.jpg

Vissza a hírekhez