JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 20.
Drive-In Saturday2024. április 20.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Az Év Fiatal Jazz-zenésze tehetségkutató verseny hatodik döntőjét 2021. január 31-án 20 órától strem-elik

Tegnap délután háromnegyed egykor az alábbi levelet kaptam a Magyar Jazz Szövetség égisze alatt rendezendő verseny főszervezőjétől – nem javítottam benne egyetlen betűt sem! – A szerk.

Kedves Robi!

Az idei évben is megrendezésre kerül Az Év Fiatal Jazz-zenésze – VI. verseny, amely a jelen helyzetre való tekintettel csak online lesz megtekinthető. Ebből adódóan a közönségdíjra történő szavazás is egy online regisztrációt követően, a Facebook-on fog történni. Kérlek, hogy ezt a versennyel kapcsolatos tájékoztatót tegyétek közzé, hogy minél többen láthassák a versenyt és minél többen tudjanak szavazni a közönségdíjra:

Az Év Fiatal Jazz-zenésze – VI. verseny 2021. január 30.-i döntőjében, a járványveszély miatt hozott rendelkezések figyelembevételével a döntő, Budapest Jazz Club Facebook-oldalán élő közvetítésben lesz megtekinthető 2021. január 30. 20.00.i kezdettel:

https://www.facebook.com/BudapestJazzClub

Az év fiatal jazz-zenésze 2021. verseny döntőjébe jutottak:

Bangó Adrienn

Egri János jr.

Gyányi Tamás

Orbay Lilla

Papp Márton

Valamint rendhagyó módon, a közönségdíjra történő szavazás is egy online szavazólistán fog történni, a https://www.facebook.com/groups/azevfiataljazzzenesze2021 csoport oldalon

Az online szavazásra az alábbi feltételekkel lehet jelentkezni:

  • A szavazás, „Az Év Fiatal Jazz-zenésze – 2021 döntő, közönségdíj szavazás” zárt csoportba történő jelentkezés, valamint a jelentkezés adminisztrátori elfogadását követően lehetséges.
  • A jelentkezés csak abban az esetben kerül elfogadásra, ha a jelentkező legalább fél évnél régebbi, fényképes Facebook fiókkal rendelkezik. Van aktuális profilképe, amely a profil tulajdonosát mutatja, illetve van olyan fél évnél régebben feltöltött profilképe, amely a profil tulajdonosát mutatja. (ha a két kép nem azonos)
  • A szavazásra a jelentkezési határidő 2021. január 29.-e éjfél. Az ezt követő jelentkezések nem kerülnek elbírálásra.

A szavazás menetét folyamatosan figyelemmel lehet követni.

Az idei szabályok értelmében, ha a szakmai zsűri által választott győztes, és a közönség díj nyertese megegyezik, akkor a közönség díjat a második legtöbb szavazatot kapott versenyző nyeri el.

A szavazólista, a verseny napján lesz közzé téve.

A versenyhez jó szórakozást kíván a Magyar Jazz Szövetség és a Budapest Jazz Club

Köszönöm!

Boldog új évet!

Pintér Zoltán


Vissza a hírekhez