JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 23.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Június 15-ig! - Regisztráció a Magyar Jazz Szövetség zenész tagjainak átfogó, kétnyelvű (magyar-angol) adatbázisába

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy hatalmas tartalmi fejlesztést tervezünk a Szövetség honlapján, melynek remélt eredményeként sokkal több információval tudunk szolgálni a Magyar Jazz Szövetség munkájáról, annak tagjairól és a magyar jazzről általában. Az új felület - a 30 év jazz című kiadványunkhoz hasonlóan - a muzsikusok és a magyar jazz belföldi és nemzetközi promócióját kívánja szolgálni. A Vezetőség a munkával Turi Gábor Pernye András-díjas szakírót bízta meg, az informatikai átalakítások és a tartalomgyártás költségeit a működési keretből fedezzük.

pizapcom15848185500821.jpg


Ennek a megújulásnak részeként, úttörő vállalkozásként, elkészítjük a Szövetség zenész tagjainak átfogó, kétnyelvű (magyar-angol) adatbázisát.
Az adatbázisban való szereplés díjmentes, viszont rendezett tagsági viszonyhoz kötött.
Az adatbázis létrehozásához nélkülözhetetlen az érintettek közreműködése nélkül. Kérjük, saját érdekében szíveskedjen időt szánni a kérdőív kitöltésére, amely a jazzszovetseg.hu honlapon a Regisztráció menüpontban érhető el:
https://jazzszovetseg.hu/regisztracio

A felület június 15-ig marad nyitva, azt követően megkezdődik az adatok feldolgozása.
Bízunk benne, hogy ez a kivételes lehetőség aktivitásra serkenti a Szövetség zenész tagjait, s a közös erőfeszítéssel elkészülő platform hatékonyan segíti majd az információáramlást, a magyar muzsikusok jelenlétét a hazai és a nemzetközi jazzéletben. Új tagok jelentkezése esetén, a megadott időpontig lehetővé tesszük a felvételt az adatbázisba.

Esetleges kérdéseivel, észrevételeivel szíveskedjen a szerkesztőhöz fordulni a +3620 549 0581 telefonszámon vagy a turig51@gmail.com címen.

Vissza a hírekhez