JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2022. szeptember 30.
Gyakornokokat keresünk2022. szeptember 30.
Lakatos Ágnes 60!2022. szeptember 30.
Kay, Helena: Golden Sands2022. szeptember 28.
Évadnyitó a Jazzpresszóban2022. szeptember 24.
UnStandard message!2022. szeptember 20.
Justyna, Wojtek: Thrice2022. szeptember 18.

Hírek

Tanulószobára és szálláshelyre gyűjt a Snétberger Alapítvány

Az OTP Bank digitális adományozási platformja segítségével pár száz forint is óriási adomány lehet!

A Snétberger Alapítvány szálláshellyel, tanulószobákkal és gyakorlószobákkal szeretné bővíteni hamarosan megnyíló budapesti próbatermét, mivel évek óta nehézségekbe ütközik számos vidéki és határon túli, többek között ukrán területekről érkező diák lakhatása. A fiatal, többségében hátrányos helyzetű zenei tehetségek órákat töltenek el utazással, emellett a hétvégi próbák és esti fellépések után sokak számára óriási gondot jelent a hazautazás. A fővárostól sokszor nagyon távol eső, akár határon túli otthonaikat ilyenkor a diákok nem tudják helyközi közlekedéssel megközelíteni, családjaikban pedig jellemzően nincs személygépkocsi.

Mindezek mellett a többnapos oktatásokon, kurzusokon résztvevő tanulók szálláshelyének megoldása is folyamatosan gondot jelent: a rendelkezésre álló szálláshelyek vagy színvonalban és megbízhatóságban nem megfelelőek, vagy árban túl magasak a Snétberger Alapítvány számára.

A szálláshelyek fejlesztése mellett a tanuló- és gyakorlószobákra is szüksége van a fiatal tehetségeknek, mivel egyéb oktatási intézményeikben jellemzően nincs elég terem, és otthonaikban sem megoldható az akár órákig tartó, elmélyült gyakorlás lehetősége. A tanulószobákban emellett biztosítani lehet elméleti és nyelvórák megtartását is.

A Snétberger Alapítvány ezért most adománygyűjtő kampányba kezdett. Az OTP Bank digitális adományozási platformja lehetővé teszi, hogy magánszemélyek kis összegű, párszáz forintos tételekkel segíteni tudják a Snétberger Alapítvány célját. Az OTP Bank ügyfelei internet- és mobilbankban utalásaik intézése közben és az OTP ATM-en keresztül készpénzfelvételkor tehetnek 100-200-500 forintos felajánlásokat a Snétberger Alapítvány céljai és a zenei tehetségek támogatására. Más bankok ügyfelei is hozzájárulhatnak a gyűjtéshez, hiszen számukra is elérhető az OTP Bank honlapján található felület vagy a Simple alkalmazás, ahol a kiválasztott szervezet részére 1000-2000-5000 forintos vagy szabadon választható összeget lehet felajánlani. A mikroadományok azonnal, közvetlenül és levonás nélkül a támogatott szervezethez érkeznek, azokat semmilyen banki vagy tranzakciós költség nem terheli.

Az adományozás részleteiről bővebben:

https://www.otpbank.hu/adomanyozas/aktualis-projektek/snetberger

Film: https://youtu.be/yCSIIXzdfs0

Háttérinformáció a Snétberger Alapítványról:

https://www.snetbergercenter.org/hu

Kapcsolat:

Paul Ágnes

Kurátor

ap@snetbergerfoundation.com

Vissza a hírekhez