JazzMa

Friss Hírek

Kézdy Luca: MORNING AIR2023. május 29.
Beyond2023. május 26.
Bahr, Clint: Puzzlebox2023. május 19.

Hírek

Gondolataim - 2023 (VIII. évfolyam - 6. rész)

Nyolcadik évfolyamába lépett a sorozat - folytatódik a “Gondolataim a jazz-ről”, a “GONDOLATAIM”, majd az “Újabb gondolataim” című, havonta megjelenő írás.
Évfordulók, születésnapok, megemlékezések, koncertek, lemezek - újabb és régebbi zenei történések - egy jazzrajongó gondolatai.
Nyolcadik évfolyam - hatodik rész.

A Magyar Zene Háza programjai az év második felében

Több mint 1 millió látogató és 1000 program a legkülönfélébb zenei műfajokban; ez a 2022. január 22-én megnyílt Magyar Zene Háza mérlege az elmúlt 14 hónapban. 2023 második féléve is számos kiemelkedő és izgalmas zenei programot, ingyenes családi eseményt tartogat, erről tartottak tájékoztatót június 1-én a Szabadtéri Színpadon, amit a KFT együttes pályafutását bemutató fotó és plakát kiállítás megnyitása követett.

Főszerkesztői jegyzet – 2023 június

12 évesek és 3 hónaposak lettünk. Ezzel tovább javítottuk a magyar jazz sajtó rekordját, amit eddig is mi tartottunk!

Egy dal az élet körforgásáról - Palágyi Ildikó „Körbeér

„Körbeér” címmel jelent meg Palágyi Ildikó kislemeze, mely az énekes-dalszerző legszemélyesebb megéléseibe, történeteibe engednek betekintést. Az album címadó dalához a saját teraszukon forgattak „home session” videót.

FREE JAZZ ALBUMS 2023 – 46. rész

Ez a sorozat - ahogyan a FIVE STARS ALBUMS című írások esetében is történt - a free jazz honlapján ismertetett alkotások közül mutat be hetente egyet.
Negyvenhatodik rész: SBATAX - SPIRES.