JazzMa

Friss Hírek

Salamon, Guy: Free Hugs2024. június 20.
Laughing Bastards: Fetish2024. június 16.
B52 JazzParadicsom2024. június 10.

Hírek

ALERANT SZEPARÉ - ÚJ TÁMOGATÁSI FORMA A BUDAPEST JAZZ CLUBBAN

A COVID-járvány okozta jelentős bevételkiesés, illetve az ezzel párhuzamosan lecsökkent támogatások miatt kialakult likviditási nehézségek a Budapest Jazz Club életében 2023-ban eszkalálódtak. A klubot tizenötödik éve havi rendszerességgel szponzoráló, egyéb meghatározó társadalmi innovációt is életre hívó (Szív City életmentő applikáció) Alerant Zrt. a klub életében bekövetkezett tavaly májusi financiális mélypont hírét követően azonnali és soron kívüli támogatásáról biztosította a BJC vezetőségét.

bjc-logo.jpg

Az egyeztetések során olyan megoldást kerestek, mely nem egyszeri anyagi dotációként valósul meg, ehelyett sokkal inkább hosszú távú bevétel növekedést eredményezhet a klub számára.

A vendégélmény minőségének növelése érdekében végzett kisebb beruházások mellett így került sor a szeparé kialakítására.

Ebben az új, kreatív patronálási rendszerben a hozzájárulást számos exkluzív szolgáltatással viszonozzák. Ezek közül a legfontosabb, a 20.000, 30.000 és 60.000 Ft-os csomagban egyaránt megtalálható szeparéba való belépési lehetőség, mely kizárólag a támogatói jegyekkel rendelkezők kiváltsága. A szeparé-élmény tehát három különböző kategóriájú kétszemélyes jeggyel vehető igénybe, mely minden esetben tartalmazza az adott napi koncertre szóló belépési lehetőséget is. A differencia az egyéb exkluzív szolgáltatásokban és grátiszokban jelenik meg különböző catering csomagok és szabadon választott időpontban felhasználható voucherek formájában.

Az Alerant Szeparéban a klub személyzete a fentieken túl 20-30 fős privát rendezvények, születésnapok és céges meet-upok megvalósítását is vállalja.

szepare-1.jpg

szepare-2.jpg

szepare-3.jpg

szepare-4.jpg

A szeparé jegyek megvásárolhatók a Budapest Jazz Clubban koncertnapokon 18.00 órától, valamint online a Jegymester felületén.

https://jegymester.hu/event-host/294/budapest-jazz-club/gift-ticket

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez