JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 29.
Stormy Monday Blues2024. április 29.

Hírek

Gödi Jazz Napok 2016 – 2. nap

Június 10., péntek.

Karosi Juli immáron ifjú anyaként lépett fel zenekarával (Karosi Júlia – ének, Tálas Áron – zongora, Bögöthy Ádám – bőgő, Varga Bendegúz – dob) a Belga Sörházban, kisfia is ott volt nagypapája felügyelete alatt, úgyhogy nyugodtan tudott az éneklésre koncentrálni. Népdal-feldolgozásai megérintették a hallgatóság szívét-lelkét, aztán saját szerzeményeit is a megszokott elmélyüléssel adta elő együttesének tagjaival. Nagy sikert aratott Váczi Dani, aki több számban is  színesebbé tette zenéjük hangzását szaxofonjátékával.


karosi-quartet-2016.jpg


juli-2016.jpg


badam.jpg


juli-badam-2016.jpg


karosi-quartet.jpg


Váczi Eszter már többször is járt Gödön, de ezzel a formációval (Váczi Eszter – ének, Gátos Iván – billentyűs hangszerek, Schneider Zoltán – gitár, Studniczky László „Zsatyi” – basszusgitár, Gyenge Lajos – dob) most lépett föl először nálunk.
A már jól ismert dalait énekelte professzionális kísérettel, viszont, ahogy Juliéknál, náluk is jó hatása volt Váczi Dani szaxofonozásának, nagyszerű improvizációival az örömzenélés életre keltének lehettünk tanúi.

Annak ellenére, hogy már megkezdődött a foci Eb nyitómeccse, a közönség vastapsának köszönhetően ráadás zárta második napunkat.


eszter-szines.jpg


eszter.jpg


eszter-gatos-ivan.jpg


eszter-schneider.jpg


eszter-dani-2016.jpg


studniczky.jpg


gyenge-lajos.jpg


vaczi-dani-2016.jpg


vaczi-quintet.jpg

Vissza a hírekhez