JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. március 28.
New Fossils: II2024. március 26.
Iyer, Vijay: Compassion2024. március 24.
Rottmayer, Chris: Being2024. március 23.

Hírek

Valentin-napi Jazzantion acapella koncert a BJC-ben

Idén a tizennegyedikék fontosak! Ki tudja, talán éppen azért, mert 15 évesek leszünk novemberben, idén az év tizenkét hónapjából már most látjuk, hogy legalább négyben színpadon leszünk 14-én! Január 14-én a Háló Jazz Klub vendégei voltunk (és elmeséltük, hogyan alakult meg a Jazzation a tajvani tengerparton), február 14-én a Harmónia Jazzműhely meghívásának teszünk eleget. (- Pont február 14-én?... - Igen!)

Valentin-nap a Jazzationnel: ha igazán szereted...

... vagy a jazzt vagy az acappellát! Még jobb, ha mindkettőt! Hogy a két műfaj szereti-e egymást, arról könnyen meggyőződhetsz, ha eljössz a koncertre. Ahogyan arról is, hogy az, aki eljön veled, szereti-e a jazzt, az acappellát, esetleg mindkettőt... - vagy egyiket sem, de akkor Téged nagyon! ;)



jazzation.jpg


Mindeközben örömmel adjuk hírül, hogy felkerültek Youtube-csatornánkra a Budapesti Vonósokkal közösen előadott dalaink, a Pest megér egy estet után a többi "ómagyar sanzon" is: a Köszönöm, hogy imádott, az Egy kis édes félhomályban és az Az én babám - ahogyan újkori filmzenei kedvencünk is, a Vámpírszerenád, mely így telihold idején különösen aktuális!


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg



Vissza a hírekhez