JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 20.
Drive-In Saturday2024. április 20.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.
Rafael Mário: Out of Zone2024. április 08.

Hírek

Főszerkesztői jegyzet – 2019 szeptember

Nyolc és fél éves a lapunk! Kell ennél szebb születésnapi ajándék? Szinte nincs olyan nap, hogy ne érkeznének olvasói levelek, amelyben afelől érdeklődnek, hogy vagyok. Be kell valljam, ez jól esik. (Meg kell nyugtassak mindenkit, egyre jobban érzem magam.) És az is jól esik, hogy a magyar jazzmuzsikusok döntő többsége (!) továbbra is engem tart a Number One Jazz Expert-nek.

De térjünk át lapunk tartalmára!

Az utóbbi időben észre vehették, hogy nem kora reggel kerülnek fel az új anyagok. Ennek mindössze egy oka van, reggeli után kb. háromnegyed órás intenzív tornával kezdem a napot!

Viszont egy újdonsággal jelentkezek szeptember 7-től: sok-sok olvasói levél kérésére újra indítom a Beatles és a jazz rovatot! Ez egészen más lesz, mint az előző, hisz link formájában teszem fel azokat a jazz feldolgozásokat, amelyeket megtalálok a világhálón! A címe is változik kicsit: A Beatles dalok jazz feldolgozásai. Viszont a régi szisztéma szerint ezúttal is ABC sorrendben jönnek a címek, és időrendben a jazz változatok!

És a félbe szakadt Világsztárok Magyarországon sorozatot is újra indítom szeptember 8-án!

Ismét leírom Önöknek, hogy mik a strukturális anyagok, és hogy azok a hét mely napján jelentkeznek: hétfő – Jazz a Márványteremben, kedd – Mi lett velük?, szerda: Magyar Jazz ABC, csütörtök: Vidéki jazzarcok és JazzUp váltakozva, péntek: Jazzlista, szombat: A Beatles dalok jazz feldolgozásai, vasárnap: Világsztárok Magyarországon.


Vissza a hírekhez