JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 24.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Elmaradt, elmaradó, vagy más időpontra kerülő fesztiválok – Valde Orsolya (Paloznak)

Valde Orsolyát eddig nem ismertem!

valde-orsolya.jpg


1) Az idei már hányadik fesztivál lett volna?

Az idei a 9. Paloznaki Jazzpiknik. Az idei év rendhagyó; ezekben a hetekben-hónapokban mindenki jobban figyel befelé, átgondolja élete fontos eseményeit, örömforrásait, az őt körülvevő ingerek és környezet hiányát és fontosságát. Ezután az időszak után még fontosabbá válik a felelősségteljes kikapcsolódás, ezt kínálják a Jazzpiknik szervezői a közönségnek. Lehetőséget arra, hogy a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben piknikezve, egyedi gasztro-élményekkel gazdagodva, klubkoncerteket hallgatva, a jazz, a funk és a soul nemzetközi sztárjainak dallamával vezetve térjünk vissza a mindennapokba. Három nap tiszta jazz, a nyári piknik élményével együtt: ezen a nyáron különlegesen fontossá válnak közösségi együttléteink, felejthetetlen koncertélményeink.


2) Az idén mikor lett volna?

A fesztivál eredeti időpontja július 30-a és augusztus 1. között lett volna, ezt halasztottuk el augusztus 20. és 22. közé.


3) Hány jazz zenekar lépett volna fel?

4 színpadon, több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig, a jó boroktól a fantasztikus zenéig minden együtt lesz a Paloznaki Jazzpikniken!


4) Nem gondolkozik azon, hogy a nyár végére halassza?

Lásd 2. pont!


hangfoglalo.jpg


nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez