JazzMa

Friss Hírek

Gloomy Sunday2024. május 19.
Névnaposok – Milán2024. május 19.
AMP – 20242024. május 12.
Koncert ajánló2024. május 11.
Takase, Aki: Forte2024. május 06.

Hírek

Két Pálinkás Gergely kompozíció is felcsendül Charlie új albumán; avagy Pálinkás Gergely a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc-4.jpg


Lássuk az október 23-i adás vendégét!

Pálinkás Gergely a smooth jazz jeles képviselője hazánkban, akit a szakma és a Közönség egyaránt nagyra tart. A kiváló gitáros, zeneszerző rendszeresen dolgozik együtt a pop-rock nagyágyúival; így történt Charlie legújabb albuma, a „Mindenen túl” kapcsán is, melyen két kompozíciója csendül fel. Természetesen saját zenekarával szintén szép sikereket elérve száguld előre a muzsika országútján.

A JazzKarc október 23-i, este nyolc órától kezdődő adásának vendége Pálinkás Gergely lesz, aki -többek között- a két Charlie-nak írt dallal érkezik a stúdióba!


oktober-23.jpg


Nemzeti ünnepünk estéjén is tartalmas beszélgetéssel és jobbnál-jobb zenékkel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez