JazzMa

Friss Hírek

Last Friday Night2024. április 26.
Kis hírek – friss hírek2024. április 25.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Segítsünk Winand Gábor özvegyének, Elsa Valle-nak!

Június 15-én értesültünk róla, hogy a zseniális énekes, szaxofonos, fuvolista, zongorista, és pedagógus, Winand Gábor 57 éves korában elhunyt. Hatalmas veszteség ez mindannyiunknak, hiszen Gábor olyan minőséget képviselt zeneileg és emberileg, mely a világon mindenhol megállta a helyét.

Ezen szomorú napon kereste meg a Budapest Jazz Club (BJC) egyik tulaját, Bóna Lászlót Winand tanítványa és jóbarátja, Komáromy Gergő, mivel Ő szervezett egy duó koncertet június 20-ra a Vegán Gastro Fesztiválra Gabinak, és kedves feleségének, a szintén kiváló énekes, Elsa Valle-nak.


elsa-es-gabor.jpg


Gergő kérése az volt, hogy Bóna Laci segítsen találni egy formációt, akik lejátsszák a koncertet Gabi és Elsa helyett, majd a tiszteletdíjat felajánlják az özvegynek.

Így történt, hogy Laci rendkívül segítőkészen szólt Tzumo-nak (aki ezúttal dobolni fog), Pecek Lakatos Krisztiánnak (bőgő), és nekem (Gáspár Károly – zongora), hogy alkalmi trióvá alakulva vállalnánk-e így a koncertet. Természetesen gondolkozás nélkül igent mondtunk.

Tehát június 20-án, 16:00 órától a Vegán Gastro Fesziválon muzsikálunk (III., Római part 47.), hogy a nehéz helyzetbe került Elsa-t támogassuk, és ilyen módon is tisztelegjünk Winand Gábor emléke előtt.

Fontos még tudni, hogy a koncert közben a szervező, Komáromy Gergő egy dalt a Facebook-on élőben fog közvetíteni, és az ehhez tartozó bejegyzésben fogja kiírni Elsa Valle bankszámlaszámát, melyre bárki utalhat támogatást Neki.

Köszönünk mindent, Gabi, nyugodj békében!


winand-gabor.jpg


Vissza a hírekhez