JazzMa

Friss Hírek

BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

60 éves a legendás Stúdió 11, avagy Barbinek Gábor, ifj. Rátonyi Róbert, és Zsoldos Béla a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este hét órától, aztán 20:00 órától látható is a rádió YouTube csatornáján. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik Róbert Főszerkesztő Úrnak köszönhetően 2017 januárja óta itt, a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

Lássuk a március 24-i adás vendégeit!

Az idén 60. évfordulóját ünneplő Stúdió 11 1963-ban a Magyar Rádió égisze alatt, Zsoldos Imre és Dobsa Sándor vezetésével alakult meg.

Az évtizedek során meghatározó részévé váltak a jazz műfajának, de más stílusok kapcsán szintén nélkülözhetetlen közreműködői a magyar zenei életnek.

Május 27-én a MÜPA-ban adnak ünnepi koncertet, kiegészülve négy fantasztikus énekessel, méghozzá Koós Rékával, Szőke Nikolettával, Király Viktorral, és Vastag Tamással.

A JazzKarc március 24-i, a Karc FM-en 19:00 órától, a rádió YouTube csatornáján pedig 20:00 órától jelentkező adásának vendégei Barbinek Gábor, ifj. Rátonyi Róbert, és Zsoldos Béla lesznek!

marcius-24.jpg

Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez