JazzMa

Friss Hírek

Névnaposok – Lilien2024. július 27.

Hírek

MediaNEWave Együttlét - Budapest, Ravazd, Écs

Győri barátom, Hartyándi Jenő küldte az alábbi tájékoztató szöveget! – A szerk.

hartyandi-jeno.jpg

Alig zajlott le a klasszikus Mediawave időszakban (május 1 környéke), Ravazdon az Őrhegy majális, hamarosan - Pünkösdkor - itt a következő fejezet. Elsőként május 15-én és 16-án, a budapesti Cirkó Gejzír moziban a nemzetközi filmverseny indul, majd a zenei és egyéb művészeti és közösségi rész Ravazdra és Écsre költözik (május 17-19.).

MediaNEWave. részletes programja itt érhető el. A nemzetközi filmersen pedig itt - Fényírók fesztiválja.

Aki korábban is böngészte már a programot, annak szeretném felhívni pár változásra a figyelmét:

- az écsi Cifra udvarban (is)  fog muzsikálni a belga Captain Fonk zenekar május 18-án, szombat este, akik másnap a ravazdi Őrhegy udvarházban a fesztiválzáró koncertet adják,

- további izgalmas program bővülés, hogy Ravazdon Kohár Mihály helyi természetfotós, "Otelló, noha, ne hagyj el soha!" címmel két napos borworkshop-ot tart helyi "no eurokomform" borokból, amelyet helyi szőlős gazdáktól gyűjt be.

Akinek nem volt alkalma részt venni a múlt heti Őrhegy majálison, az a következő linkeken már megtekinthet két kiváló koncertet és egy hangulatot mutató összefoglaló filmet:

Dudu & Boti (kortárs zene)

Tóth Viktor & Hamid Drake jazz (HUN/USA)

Pillanatképek az Őrhegy majálisról

Ravazdi parasztszalon podcast - két hónapja sikerült elindítanunk friss podcast kezdeményezésünket. Amelyre hetente 1-2 friss anyag kerül fel. A címre kattintva nézheted meg a tartalmát és az egyes adásokat.  Örülnénk a visszajelzéseknek, hogy jó irányban haladunk-e?

Aki készül pünkösdi programjainkra, ne feledje áttanulmányozni a nem szokványos, közösségi alapú belépési feltételeket, továbbá parkoló a régi faluközpontban, a bolt, templom környékén keressen magának.

hangfoglalo.jpg

nka-logo.jpg

Vissza a hírekhez