JazzMa

Friss Hírek

Sweet Thursday2024. május 02.
Névnaposok – Zsigmond2024. május 02.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

Az élet sója, avagy Palágyi Ildikó „Indigó” a JazzKarcban!

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a március 2-i adás vendégét!

A felvidéki születésű Palágyi Ildikó „Indigó” néven vált közkedvelt előadóvá a hazai jazz rajongók körében. A nagyszerű fiatal énekesnő 2015-ben hozta létre saját formációját, melynek repertoárját magyar és angol nyelvű dalai adják. Február végén jelent meg zenekara bemutatkozó lemeze, „Salt” („Só”) címmel, amelyen kilenc dal által nyerhetünk betekintést „Indigó” varázslatos világába!


20180226-120555.jpg


A JazzKarc március 2-i, 20:00 órától kezdődő adásában a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly a gyönyörű és csodás hanggal megáldott Palágyi Ildikót, azaz „Indigót” látja vendégül a stúdióban, bemutatva négy fantasztikus dalt is friss lemezéről! JazzKarc; jazzes péntek este a Karc FM-en!


Vissza a hírekhez