JazzMa

Friss Hírek

VIRTUÓZOK ESTÉJE2018. november 14.
Jazzlista - november 10.2018. november 10.
Relax: Timeless2018. november 07.
Colin Stetson a Trafóban2018. november 05.
Játék – 2018 november2018. november 04.
KÖZÖS NEVEZŐN2018. október 31.
MAYNARD FERGUSON EMLÉKEST2018. október 23.

Hírek

A cimbalom ezer arca; avagy Farkas Mihály a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok - tehát Gáspár Károly -, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

Szeretett népi hangszerünk, a cimbalom, napjainkban a folk zenén kívül számos más stílusban megjelenik, szerves részét képezve modern vonulatoknak is. Természetesen nem lehet ez alól kivétel a jazz sem! Az instrumentum egyik legkiválóbb képviselője hazánkban Farkas Mihály, aki a Budapest Bár alapító tagja. Most azonban saját zenekarával, a Modern Fusion-nel készített lemezt, melyen megmutatja, hogy a cimbalomnak bizony ezernyi arca van!

farkasmihaly.jpg

A JazzKarc szeptember 21-i, este nyolc órától kezdődő adásában Farkas Mihály érkezik a stúdióba, magával hozva friss albumának három nagyszerű dalát is! Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez