JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 26.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Újra szól a Hammond-orgona, avagy Márkus Liza és Márkosi Joci a JazzKarcban

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM rádión hallható péntekenként, este hét órától, aztán 20:00 órától látható is a rádió YouTube csatornáján. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik Róbert Főszerkesztő Úrnak köszönhetően 2017 januárja óta itt, a JazzMa.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg

Lássuk a március 31-i adás vendégeit!

A 2020-ban alakult OrganStation Trió a jazz mainstream vonulatát képviseli, közismert jazz örökzöldek feldolgozásai és saját kompozíciók révén.

A Kovács Tamás gitáros, Márkosi Joci orgonista, és Izsó Tamás dobos által fémjelzett formációhoz a nagyszerű énekesnő, Márkus Liza csatlakozott.

A zenekar a műfaj jeles színterein ad koncerteket a közeljövőben, bizonyítva, hogy ez a vonulat napjainkban is nélkülözhetetlen részét képezi a jazznek.

A JazzKarc március 31-i, a Karc FM-en 19:00 órától hallható, majd a rádió YouTube csatornáján 20:00 órától látható adásának vendégei Márkus Liza és Márkosi Joci lesznek!

marcius-31.jpg

Jazzes szeretettel várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!

Vissza a hírekhez