JazzMa

Friss Hírek

NEQ jazzelő naplemente2024. július 17.
Fur: Bond2024. július 12.
Söndörgő: Gyezz2024. július 07.

Hírek

A www.jazzma.hu-n eddig megjelent írások összegzése – 2023 március

12 évesek lettünk. Ezzel tovább javítottuk a magyar jazz sajtó rekordját, amit eddig is mi tartottunk!

2011. március 1-e óta 29194 cikk,

+1725 Lemezkritika, 287 Jazz a Márványteremben, 33 Mi lett velük?, 1 Vidéki jazz klubok, 366 Magyar Jazz ABC, 13 50 éve történt, 77 JazzUp, 37 FREE JAZZ ALBUMS, 51 Vidéki jazzarcok, 13 Ravazdi parasztszalon - Jazz portrék, 13 Magyar jazzénekesnők abc sorrendben, 479 Jazzlista, 8 Akiket mi (me and my lovely wife Gabriella) hoztunk Magyarországra!, 627 A Beatles és a jazz, 59 Mi újság?,

+ 24525 koncertajánló jelent meg nálunk!

Ebből csak márciusban 180 cikk, 16 lemezkritika, 140 koncertajánló volt olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál újságként (!) bejegyzett www.jazzma.hu-n!


2011. március 1-i indulásunk óta minden nap jelentkezik (kivéve a stroke-om miatti 2018. június 1-e és 2019. március 1-e közötti szünetet) az Ezen a napon sorozatom, amely 2023-ban a 90. résznél tart.

Havonta egyszer, a hónap elején jelenik meg Dr. Nagy Sándor Újabb gondolataim (Gondolataim) című sorozata, amely a 87. résznél tart.

Minden hónap hétfőjén jelentkezik Joe Fritz (Fritz József) klarinétosokról szóló sorozata! Jelenleg a 2. résznél tartunk.

Minden hónap második hétfőjén jelentkezik Dr. Nagy Sándor free jazz-esekről szóló sorozata, amely most a 39. résznél tart.

Berdisz Tamás dobosokról szóló sorozata minden hónap harmadik hétfőjén jelentkezik. Jelenleg a 15. résznél tartunk.

Szőke Nikoletta énekes sorozata minden hónap negyedik hétfőjén jelenik meg. Jelenleg a 3. résznél tartunk.

Minden hónap második keddjén jelentkezik Dr. Peller György új sorozata, az A JAZZművelésügyi Minisztérium jelenti – Vidéki jazz klubok. Ez most az 1. résznél tart.

Hétfőnként jelentkezik a Jazz a Márványteremben sorozatom. Jelenleg a 287. résznél tartok.

Keddenként jelentkezik Mi lett velük? című sorozatom, amelyben  külföldön élő, vagy tanuló magyar jazzmuzsikusokat kérdezgetek. Jelenleg a 33. résznél tartok.

Új sorozatom a 20 éve történt…, amelyben az 2003-ban a Bartók Rádióban rendezett Vajda Sándor Jazz Bőgő, majd a Dandó Péter Jazz Basszusgitár Tehetségkutató Verseny döntőjébe jutott egykori versenyzőket és a zsűri tagjait kérdezgetem. Ez most a 4. résznél tart.

Szerdánként jelenik meg Magyar Jazz ABC című sorozatom. Jelenleg a 366. résznél tartok.

Szerdán az 50 éve történt-ben a jazz-rock stílus tetőzésének lemezeit mutatom be. Ez most a 13. résznél tart.

Csütörtökönként jelentkezik JazzUp című sorozatom, amelyben feltörekvő ifjú tehetségeket kérdezgetek. Ez most a 77. résznél tart.

Szintén csütörtökönként jelentkezik Dr. Nagy Sándor új sorozata, a FREE JAZZ ALBUMS, amely most a 37. résznél tart.

A péntekenként jelentkező Vidéki jazzarcok jelenleg az 51. résznél tart.

Pénteken indul Hartyándi Jenő hetente jelentkező Ravazdi parasztszalon - Jazz portrék sorozata, amely most a 13. résznél tart.

Szintén pénteken indul Magyar jazzénekesnők abc sorrendben című új sorozatom, amely jelenleg a 13. résznél tart.

A Jazzlista című sorozatom aktuális része minden szombaton reggel jelenik meg. Jelenleg a 479. résznél tartunk.

Szombaton jelentkezik új sorozatom, amelynek címe: Akiket mi (me and my lovely wife Gabriella) hoztunk Magyarországra! Ez most a 8. résznél tart.

A Beatles és a jazz (A Beatles dalok jazz feldolgozásai) című sorozatom vasárnaponként jelentkezik, és jelenleg a 627. résznél tart.

Szintén vasárnap jelentkezik a Mi újság? című sorozatom, amiben magyar jazz muzsikusokat kérdezgetek arról, hogy mi történt velük az utóbbi időben, és hogy mik a közeljövő tervei. Ezzel az 59. résznél tartunk.

Vissza a hírekhez