JazzMa

Friss Hírek

Friday on My Mind2024. május 03.
BÚCSÚZUNK - egy időre!2024. április 29.

Hírek

Ifjú díva a JazzKarc január 19-i adásában

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Íme a január 19-i JazzKarc vendége!


20180116-145713.jpg


Hazánk a vokális jazz területén is jónéhány kiválósággal büszkélkedhet! Európában, sőt, világszerte egyre több magyar énekes nevét ismerik a műfaj szerelmesei. Az utánpótlással sincsenek gondok, hiszen kiváló tanárok kezei közül folyamatosan érkeznek fiatal tehetségek. Közülük az egyik legígéretesebb ifjú művész Lakatos Gabriella, aki máris több formáció oszlopos tagja, de szóló karrierje kapcsán is egyre nagyobb sikerekről lehet beszámolni!

A JazzKarc január 19-i, 20:00 órától induló adásának vendége a gyönyörű és fantasztikus hangú Lakatos Gabriella lesz, aki négy nagyszerű dallal érkezik a stúdióba! Várja Önöket a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!


jazzkarc.jpg

Vissza a hírekhez