JazzMa

Friss Hírek

Takase, Aki: Forte2024. május 06.
ConnecTrio: Luminosity2024. május 04.

Hírek

Mondd el a story-d, avagy Gayer Mátyás a 100-ik JazzKarcban!

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a március 30-i adás vendégét!

A nagyszerű zongorista, Gayer Mátyás egészen fiatalon robbant be a hazai jazz élet fősodrásába, hiszen 2011-ben, 19 évesen nyerte meg a Balogh „Csibe” Jenő Jazz Zongora Tehetségkutató Versenyt! Ausztriában szerzett diplomát, így a műfaj magyar kedvelői mellett, az osztrák közönség is jól ismeri a nevét. Március 24-én jelent meg új, kiváló triós albuma, „Never Ending Story” címmel, melyet a neves barcelonai Fresh Sound New Talent Records adott ki.


20180323-125456.jpg


Március 30-án, este nyolc órától, a JazzKarc jubileumi 100-ik adásában, három pompás dalt játszunk le kedves Hallgatóinknak a friss korongról, a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly pedig a megszokott kötetlen, jazzes hangulatban beszélget vendégével, Gayer Mátyással! Tartsanak velük!


Vissza a hírekhez