JazzMa

Friss Hírek

Kis hírek – friss hírek2024. április 26.
Pacsirtasirató a Muflonban2024. április 15.

Hírek

Határátlépés; avagy -az Eastern Boundary Quartet képviseletében- Bágyi Balázs a Jazzkarcban!

A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően, januártól itt, a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

jazzkarc.jpg


Lássuk a május 18-i adás vendégét!

A 2007-ben alakult Eastern Boundary Quartet két-két magyar és amerikai jazz muzsikus által létrehozott, rendkívül egyéni hangzású formáció. A hazai színeket Borbély Mihály szaxofonos és Bágyi Balázs dobos képviseli, Michael Jefry Stevens zongorista és Joe Fonda bőgős pedig az Egyesült Államokból érkezve vesznek részt a zenekar munkájában. Legújabb élő koncertfelvételük „Live at Jazzforum Bayreuth” címmel jelent meg, melyen újra élvezhetjük a műfaj sokoldalúságát kiválóan bemutató négyes világszínvonalú játékát!


20180515-130243.jpg


A JazzKarc május 18-i, este nyolc órától induló adásának vendége a quartet oszlopos tagja, Bágyi Balázs lesz! Várja Önöket a megszokott jazzes szeretettel a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly!


Vissza a hírekhez